OPI hos nailmail.se!!

Yes!! Så kom der OPI hos Nailmail.se.. og ikke bare en kollektion.. men hele 3 kollektioner at vælge imellem.. Det blir godt nok svært.. men så er det jo heldigt at man har indtil den 31 september til at bestemme sig. Jeg ved at jeg helt sikkert kommer til at købe 6 lakke i denne omgang. Det er simpelthen et for godt et tilbud til at kun købe 3! Anyways. De tre kollektioner som man kan vælge mellem er:

OPI Colección de España

OPI Suede
OPI Matte Collection

Alle 3 links fører til Scrangies fantastiske billeder af farverne.

Det er 3 virkelig skønne serier af lakke så jeg er virkelig i tvivl om hvad jeg skal have. Prisen denne gang er:

1 pakke med 3 lakke: 369 SEK (269 dkr)
2 pakker med 6 lakke: 699 SEK (510 dkr)
3 pakker med 9 lakke: 1089 SEK (795 dkr)

Dette billede viser España lakkene
Så hvis du har lyst til at benytte dig af dette tilbud så kan du tilmelde dig her
Hvis du nævner mit kundenr. 147 når du tilmelder dig kan du få 10% rabat as always 😉

4 comments

  1. I love many of these colors but I haven't ordered them yet. It's so hard not to order every one of them.

  2. Yeah exactly, think im gonna make up my mind the last day on the last minute i have left to decide 😛 so hard ;D

  3. Uh, det var da en fantastisk serie. Kan uden problemer udpege de første tre, jeg bliver nødt til at lede efter, når jeg kommer til NYC lige om lidt. For jeg eeeelsker OPI's lakker – slår alt andet – inkl Chanel – i min verden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.