the H&M stuff

Jeg købte 3 lakke, en mini hello kitty taske(der passer til den store jeg har :D) en masse ringe til og et støt brysterne armbånd.. Som desværre er gået i stykker igår 🙁 samt et lille nailkit med en buffer, klipper og en neglebåndsskubber. Egentlig kun neglebåndskubberen jeg skal bruge så det passer mig fint der er lidt andet godt med 🙂

H&M – Enchantress Emma
H&M – Enchantress Emma
H&M – Enchantress Emma

H&M – My Favorite Jeans
Se alle de forskellige farver der er i, grøn, blå, turkis, hvid. Super fed blanding i hvert fald. Navnet passer i hvert fald perfekt 🙂
H&M – My Favorite Jeans
Rigtig fin effekt den her har.
H&M – Goddess on Stage
H&M – Goddess on Stage

Meget gode lakke, dog skal man bruge et par lag for at de dækker ordentlig. Især den blå hvor jeg brugte 3 lag før man ikke kunne se igennem. Men rigtig fine farver i hvert fald 🙂 Penslerne er til gengæld noget bras. Så dem er jeg ikke særlig glad for.

10 comments

  1. Jeg har også den blå. Synes den er vildt flot på, men som du også skriver, så kræver den et pat lag. Dog er jeg lidt i tvivl om hvad pokker man skal have på til den farve!?

  2. @Allyoudesire i just love Hello Kitty stuff.. would love to have tons of it ;D the more the marrier :D@Lucy aww thanks a lot, don't they have H&M in USA? I was pretty sure they did :S@Kellie yeah i love that it has so many different colors in it 🙂 and i will make the tag when i find some orange stuff in my home 😛 im not a really orangi kinda person 😉 but i know i have a book hehe@Anne ja haha det er et godt spørgsmål.. jeg går nu ik rigtig op i om mine negle matcher mit tøj.. da jeg for det meste går i mørkt tøj så er det ret let ;D

  3. I bought My Favorite jean and the Emma (turqouise) this week and last week. Really love the favorite jeans. Wrote about them on my blog aswell.Nelly

  4. Jeg kommer desværre ikke særlig tit i HM så ved det faktisk ikke, men hvis jeg kommer forbi en skal jeg nok kigge efter den 🙁 ellers det kan være den er på deres hjemmeside? 🙂

  5. De har den nemlig ikke der. 🙂 Men hvis du ser den, så må du gerne råbe højt.. Har nemligt ledt uden nheld i Århus. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.