Mailing….

Click picture to make it bigger
Et billede så det ikke kun blev tekst 😉 Et billede fra Jylland ved Blokhus. Gammelt fyrtårn der er ved at synke ned i sandet
Just so the post wouldn’t be to boring 😉 Picture I took in Blokhus, Jutland. Old lighthouse that’s sinking into the sand

Jeg har fri i dag så har bare tullet rundt herhjemme og lavet ingenting. Venter på at min kæreste kommer hjem så jeg kan tage bilen ned i byen.. Jeg ku tage bussen, ja men synes det er for dyrt at betale 20 kr for et par km. Jeg har desværre ikke en cykel ellers havde jeg skam taget den 😉
Jeg ska faktisk ikke engang ned i byen for at shoppe, men for at sende de lakke jeg har haft i min lille giveaway(hva kan man kalde det på dansk?), 2 af dem skal til USA og den sidste til Farum. Jeg var inde og tjekke priser på post.dk og var ret overrasket over hvor billigt det faktisk er at sende noget til udlandet… så nu ska jeg bare finde emballagen og så afsted til posthuset når kæresten er hjemme om en times tid 🙂 Er det meget slemt jeg skriver på både engelsk og dansk? Hva vil du foretrække her?

?

Today I had the day off so I’ve been home doing nothing. Waiting for my bf to come home so I can take the car down to do some shopping.. yes I could take the bus.. but i think its way to expensive when i just need to go a few miles.. and I dont own a bike, else I would had used that. I don’t actually have shopping to do, but mailing stuff. The polishes from my giveaway have to go all the way to America and Farum here in Dk 😉 I was on the danish postal homepage earlier today to see the prices on shipping a package and was surprised to see the cost. Its actually very low.. So now I am planning a surprise package to a very sweet girl 😉

2 comments

  1. Hooray does this mean my polish is coming!? I'm awfully glad the price isn't too steep. I was worried about that! Thank you again for the giveaway. Your so sweet to have had this gift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.