Idle + WIN

Billedet venligst lånt fra howaboutnooooo

Tror aldrig jeg har gået så lang tid uden at gi en lyd fra mig herinde.. og det er absolut ikke med vilje.. men jeg har været på job så det er ikke fordi jeg ikke har haft noget at blogge om 🙂

Igår så jeg til min store overraskelse at jeg har vundet en lille konkurrence hos Brigitte 😀 og var meget stolt over at få mit navn trukket op af en lilla magrethe skål 😀 Jeg vandt et par ting som der var i en goodie bag fra et af Friis&Co’s blogger arrangementer.. jeg kunne desværre ikke selv deltage hverken den ene eller anden dag da jeg havde taget 2 vagter for en kollega.. så jeg er glad for at deltage på den her måde 🙂 Det jeg vandt var pungen og den hvide hårbøjle. Lige præcis pungen har jeg luret på så mange gange inde på friis&co hjemmesiden så den er jeg virkelig glad for 😀 skal nok love at flashe når jeg modtager den 🙂 og samme gælder for hårbøjlen self. ;D

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.