Der røg min fridag(e)

Jeg har jo standby på mit job og det betyder at jeg lige nu sidder på job i stedet for at være hjemme og slappe af.. Det vil også sige jeg blev ringet op i morgen kl.5.34 og pænt bedt om at komme på job. Jeg havde planer for i dag med min svigermor, vi skulle til Helsinge i en hobbybutik.. Tror vist nok hun skulle købe mere udstyr til sine nisseforretning.. 😛 Men de planer er udskudt indtil videre til i morgen. Men hvis min kollega er syg i morgen også skal jeg også møde ind der. Og så har jeg alm. vagter resten af ugen indtil lørdag. Så hvis vi ik kommer afsted i morgen må det blive i min ferie i november…. ihhh nu havde jeg lige glædet mig.. jeg har nok jinxet mine fridage i fredags da jeg jublende lykkelig kørte fra job og tænkte YES fri i hele 5 dage….. det er altid når jeg tænker det at jeg blir kaldt ind før… Nå men så tjener jeg da de flere penge… altid noget der er en lys side ved det… Nå ja og så måtte jeg jo for en sikkerhedsskyld lige aflyse min længe ventede tandlæge aftale i morgen. Æv jeg havde faktisk glædet mig (ja jeg er et af de mærkelige mennesker der godt kan li både min tandlæge og at komme til tandlægen, trods det hun har fjernet 4 tænder på mig) men det må vente en måned, nu har jeg booket en ny tid hvor jeg er sikker på jeg har fri 😛 Kryds fingre for at jeg få min fridag i morgen!

?

I’m sorry for all the text posts these days but my days off was cut short this morning so had to get some frustrations out.. and I just do that better on Danish 😛 But written in some shorter sentences, I had plans and now I had to cancel them due to illness from my co-worker.. so this week is going to be so long. Especially if I have to sit here tomorrow again.. Because my normal shift start Wednesday 🙁 Sigh… Keep fingers crossed for me getting my day off tomorrow! And sorry to all you bloggers out there for not commenting on your blogs these last few days but ive been so busy… I have read it just not a chance to comment 🙁

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.