Green tea!!


Lige nu er jeg jo på job.. og her på det sidste har jeg haft mega meget lyst til at drikke the så tænkte jeg ville prøve det. Håber ikke det er alt for søvndyssende.. Skal trods alt være her i 6½ time mere inden jeg ska hjem og putte sove 🙁 Første gang jeg smager grøn the og det smager faktisk helt ok.. og så har jeg hørt noget om det sku være noget så sundt så det er jo kun bonus hvis det er rigtigt 😛

3 comments

  1. Ja og hvid the skulle vidst være endnu sundere… Tror jeg nok. Kan snart ikke hitte rede på alle se sundhedstips man får smidt i nakken:)

  2. I've had green tea a few times. I heard drinking it 4 times a day reduces the threat of breast cancer. I forget what percent exactly but it was a good amount.

  3. Sus: Ja det er rigtigt vist.. har jeg også hørt.. Men der var kun grøn på jobbet så det er vel bedre end alm. the ;D

    Lucy: Yeah i definitely heard something about the reduced cancer threat, so that's a really good thing 😀 and it tastes yummi now.. Before like 4 years ago there wasn't a mainstream brand like Lipton making it 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.