Laptop taske

Billede er lånt fra careerbags.com

Så fandt jeg den computertaske jeg vil ha. Jeg fik en fra mit job da jeg startede her. Men den var alt for stor og klodset, så den gav jeg videre til en kollega som blev ansat og den blev han mægtig glad for og jeg fik at vide jeg kunne gå ud og finde en ny taske. Nu har jeg så fundet en. Dog er den nok lidt over budgettet for hvad de har tænkt sig. Så jeg har tænkt mig og spørge chefen om jeg kan få et tilskud til den. Hvis jeg nu køber den hjem selv og så får lidt af den refunderet. Den koster cirka 1000 kr og den kan fåes her

Så kryds fingre for at min chef også bare synes det er en kanon ide 😉

4 comments

  1. Men, det är ju klart att du ska ha den! Super nice. 1000 dkr är väl inga pengar för att få en happy employee?, sgu! 😉

  2. PolishPig: Nej det 😛 håber da også han siger ja ;D og så ska kæresten lige overtales til det også er en god ide 😀

    KONADmania: Yeah, so keep fingers crossed that i can get it ;D

  3. I like that bag. Looks chic and not clumsy looking. I'm sure the bags you get from work are never good looking. They're always the cheapest. Hope you can get the bag you want.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.