Vintertid..

Husk at det er i nat man stiller havemøblerne tilbage på plads 😉

Jeg er så heldig at have vundet vintertids-vagten her på job. Dvs. jeg ska sidde her i aften/nat/morgen til kl.7 og det vil sige 13½ time før jeg har fri. Så har jeg heldigvis en del tid til at fornøje mig med min nye lakke. I aften har jeg husket dem. Det eneste der er irriterende ved det er at jeg ikke har sollys til billederne. Men så må jeg nøjes med flash og lyset i loftet. Og så har jeg også fået det nye Elle ind af døren så det skal også lige gennemlæses på et tidspunkt. Ellers så har jeg også fornøjelsen af Barnaby og hvad jeg ellers kan zappe frem. Håber i alle nyder jeres lørdag aften, forhåbentlig med noget mere spændende end arbejde 🙂 Nå ja og så skal jeg drikke en masse mere grøn the.. Det smager jo rigtig godt 🙂 det er i øvrigt Green Tea Tchae Orient fra Lipton. Så den kan kun anbefales 😀

13 comments

  1. Mmmmh jeg elsker også grøn the! Det lyder ellers som en hyggelig aften, så kan du tænkte på at du tjener penge mens du lægger neglelak :p

  2. ja men ku godt bruge en lidt mere behagelig stol end min kontorstol 🙁 og en skammel evt. eller bare en sofa 😀

  3. Hvor arbejder du? Lyder da hyggeligt med neglelak, Elle og Barnaby. Jeg har en fast date med Hr. Barnaby hver lørdag 🙂

  4. Jeg arbejder med noget IT og der er ret dødt lørdag aften, så kan snildt hive lakken med 😛 Jeg så ham for første gang i sidste uge og må da sige det er en sød serie og ret grineren karakterer der med 😀 så jeg er hooked!

  5. Hihi ja jeg kan godt forstå at du kunne bruge en skammel/sofa.

    Måske kan du lige bestemme hvad/hvilke farver jeg skal bruge til neglelakken 😀 Jeg orvervejde skarp blå/grå/sort kombi :p

  6. Er det den farve fra den anden dags dagens? :p Altså de røde og turkise? Skal jo lige være med på hvilken farve vi snakker om 😛

  7. Lige præcis dem her(OPI+Zoya) får jeg via et neglelaksabonnement. Det er det jeg linker til ude i siden http://www.nailmail.se hvis du har lyst til at melde dig ind får du 10% rabat ved at oplyse mit kundenr. som er 147 🙂 Jeg har været medlem i en 4-5 mdr. nu og har været fuldt ud tilfreds 🙂 Og de par Barry M der ligger på billedet er bestilt via barrym.com, hvis du har nogen spørgsmål omkring det ene eller andet så spørg endelig 🙂 vil med glæde hjælpe ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.