Facebook gruppe til danske modebloggere!


Susie fra Stylemeupplease har taget initiativet til at lave en gruppe udelukkende for danske modebloggere. Dvs. der er blevet stillet de krav at bloggen skal være min. 1 måned gammel eller et vist antal posts for at man kan se en hvis seriøsitet. Så hvis du har lyst til at melde dig under fanerne kan du gøre det HER 🙂
Synes faktisk det er lidt sjovt at se man har fælles venner og den slags 😀 Og ikke mindst at opdage nye blogs, hvis det efterhånden er muligt 😛

Ses på fjæsen! 🙂

9 comments

 1. Hvor mange er der i gruppen? Grunden til at jeg ikke joiner er nok, at jeg stadig gerne vil være anonym. Og det bliver man jo ikke ligefrem på FB. ;o)Men det er selvfølgelig en god mulighed for at opdage nye blogs.

 2. Beam, du siger lidt det jeg selv har omkring sådan en fb-gruppe.

  En ting er mss-gruppen på fb, men der står jeg ikke under mit rigtige mss-navn og det er med vilje.

  Men gruppen er god for de, som i forvejen skriver under eget navn, at man så vil kunne spore hvem jeg er ud fra hvad skriver på min blog er noget andet, for det kræver alligevel lidt detektivarbejde.

  Men ellers et fint tiltag 🙂

 3. Lige nu er der omkring 37 i gruppen. Og du ska jo tænke på det kun er for bloggerne og ikke læserne. Så du vil vist stadig kunne opretholde en vis anonymitet 😀

 4. Forresten den der mss gruppe er den skjult? Har tænkt på om der var noget på facebook men når jeg har ledt efter de tænkelig navne har jeg ikke fået nogen resultater op

 5. Ja, mss-gruppen er lukket, nu vil jeg ikke skrive navnet på den her.
  Prøv at spørge efter den på debatten eller i smalltalktråden, så burde du få hjælp til at finde den.

 6. Ah okay. Nej jeg tror også det er lige meget. Jeg er på mss men bruger det ikke særlig meget. Så det går nok 🙂 Men tak for det 😀

 7. Jeg har det på samme måde som Beam. Det er et godt initiativ, men jeg er ikke interesseret i at alle mine fb-connections kan se, at jeg er modeblogger og selvom de ikke kan komme ind på gruppen, kan de jo stadig se på min profil, hvilke grupper, jeg er medlem af. Den anden vej rundt, er jeg så heller ikke interesseret i at mine læsere kender mit fulde navn. Øv. Ville ellers gerne følge med derinde. Måske man skulle oprette en fb-profil bare for min blog, men det er bare så meget at gøre ud af det.

  /Maria

 8. ^ja, man kan selvfølgelig være rimelig anonym, men jeg er som Maria heller ikke interesseret i at mine FB-venner kan se, hvad jeg også går og laver. Ikke fordi jeg er pinlig over at blogge – det er jo sjovt – men fordi jeg synes det kan være lidt for selviscenesat med vores "dagens outfit"-poses og "seneste køb". Nogle forstår jo ikke, hvor fedt det er at se andres tøjstil og lækre skokøb eller lign.

  Og jeg ville da også gerne følge med derinde. Jeg ved dog ikke helt, hvad pointen er med gruppen? Men jeg kan selvf. spørge Susie herself.

 9. Hehe ja jeg forstår jer skam godt. Har også fået en del kommentarer på mine indlæg, da de jo ryger direkte ind på Facebook som en note. Så nogen de tror jo jeg er halvskør… 😛 men det er jo internettet og hvis man vil finde folk så finder man dem også, så det er helt okay hvis man stadig vil bevare en vis anonymitet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.