Nailmail: Nubar.. Sidste udkald mandag!


I næste måned er det Nubar og der er tilbud pga. der fejres 1 års fødselsdag. Hvis der er nogen der vil hoppe med på vognen skal man tilmelde sig inden på mandag. Hvis man vil være med og samtidig vil spare lidt penge kan man opgi mit kundenr. 147 så får man 10% rabat og sådan vil det også være hvis du melder dig ind og få andre til at melde sig ind. 20% ved 2 personer osv. Der er mulighed for at bestille på kryds og tværs af 4 kollektioner.

Læs meget mere om tilbuddet her og spørg endelig hvis det er der er nogen spørgsmål. Skal gerne oversætte hvis der er brug for det 😉

Personligt holder jeg mig til 3 lakke i den her ombæring og det bliver classy 🙂

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.