Uninspired….


Var meningen jeg skulle til tandlægen i dag.. men det gjorde jeg ik.. Var meningen jeg skulle ud og lave nogen små ting.. men det gjorde jeg ik… Det her vejr gør virkelig at jeg ikke føler mig inspireret til hverken det ene eller det andet… Gråt og koldt og vådt.. IIHH og øv…. jeg kan ikke engang tage mig sammen til at putte noget nyt lak på… jeg må være halv syg 😮

???

Was supposed to go to the dentist today… but I didnt. Was supposed to go out and get some stuff fixed.. But I didnt.. This weather is making me so uninspired… Grey and cold and wet.. Damn it.. cant even pull myself to do a mani.. must be sick 😮

6 comments

  1. Orv lille pus! Kender det godt, når vejret er så trist så gider man intet :O
    Men hvor er det et sødt billede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.