Beezee!

Denne her uge arbejder jeg fra i dag frem til søndag morgen. 2 dagvagter, 2 nattevagter og så en dagvagt igen. Og så har jeg fri til torsdag.. tror jeg nok.. Så bliver nok ikke så meget spændende blogging fra min side 🙁 Men laver skam stadig en NOTD om en 1-2 dages tid.
Kom hjem til ikke bare en, men 2 pakker som skal hentes i morgen på posthuset.. hvilket er totalt åndssvagt når vi har en mellemgang hvor jeg har en seddel hængende hvor der står at pakken gerne må stilles i gangen.. Mongol post.. Altid noget min kæreste er på skoleperiode lige nu så han kan hente det. Ellers ville jeg ikke kunne hente det før på mandag.. så puha lang tid at vente på neglelak :/ Men en pakke fra USA og en fra England. Ved hvad den fra England indeholder men er ikke helt sikker på den fra USA da jeg har været med i en secret santa neglelaks gave ting. Så det kunne i teorien godt være den. Men så tror jeg også der er en anden på vej 😛 Vi fik risengrød i dag.. Helt hjemmelavet fra bunden(ja ok IK risene men ellers) smagte godt. Og så har jeg også fået min potion risengrød for i år.. Det er bare ikke mig 😛
Glædelig mandag aften ;D

???

This week I’m working from well today until Saturday evening. 2 day shifts. 2 night shifts and then a day/evening shift Saturday 🙁 then I have work of till Thursday I think. So don’t think I will be doing much blogging this week 🙁 But I’ll be doing the NOTD post of course 😉 Anyway today when I got home, there were 2 packages waiting for me.. Well in theory, since the stupid mailman just left a note for me to get it at the post office despite the fact that I have a note in our outer hallway where it says it can be left there and I have told like 3 different mailmen that they could just put it there if I weren’t home. So that suck pretty much that I need to get it at the post office. Luckily my boyfriend is going to school at the moment instead of working(a part of his education) so he will go get it for me tomorrow. But if that weren’t the case i wouldn’t be able to get it before Monday.. eeek that’s a long wait for new polishes 😛 Well i know what one package is from the UK but the other from US could be either my secret Santa package or another one I know is incoming 😛 We ate some rice porridge, I think its called, for dinner, made from scratch(or well we didn’t make the rice :P) to celebrate 30th of November(its something you eat at Christmas) 😛 Happy Cyber monday out there(heard it on CNN) 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.