1. December

Photobucket
Julekalendere på blogge ser ud til at være meget populære, men nu har jeg desværre ikke noget at give væk, så jeg vil lave min egen lille julekalender når jeg nu hverken har en skrabe- chokolade eller papkalender, jeg nøjes med advent 😛 Min består af noget så julet som Julelys på træer og huse og så videre, synes virkelig det er flot og eftersom jeg kun er ude lige for tiden når det er mørkt er det jo ekstra nemt at lægge mærke til. Og vi starter ud med denne som ligger nogen få km fra mig. Det er alléen ned til Nordea/Tryg på Klausdalsbrovej i Herlev/Ballerup. Billedet er taget på min mobil så det er rigtig dårligt, vil prøve og se om jeg kan få taget et lidt bedre et i løbet af måneden 🙂 Og det vil altså ikke være udelukkende billeder taget af mig men kan også være nogen jeg finder rundt omkring. HUSK at stem på den næste neglelak du vil se 😉

???

Christmas calendars on blogs seems to be very popular, but I don’t really have anything to give away so I’m gonna make on for my own amusement 😛 I will put up a picture everyday of something decorated with Christmas lights, I think they look so amazing and since it seems to be dark every time I’m out at the moment its really easy to notice them 🙂 So the first one is not that far from me and its a avenue with some gorgeous trees 😀 I took this picture on my phone.. 🙁 really bad quality and I will try to make it better the next phew days. I wont promise all of them is gonna be someone I see irl but I will try 🙂 Remember to vote on the next NOTD 😉

4 comments

  1. What a beautiful picture ! This is a very cool idea – thank you for that and I'm looking forward for more pictures 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.