Essiiiiiie + prize

Nå men kæresten var jo nede og hente mine pakker og den ene var Beautybay.com som indeholdte lidt gaver til min kæreste, svigermor og lidt til mig selv 😉 Den anden var fra en blog giveaway som jeg vandt hos Pam fra Nail-E-Glance 😀 Nogen rigtig fine ting. Glæder mig især til at prøve det her teeth whitening strips fra Listerine. Siden jeg holdte op med at ryge for 2 år siden har jeg tænkt på at få bleget det sidste gule væk nemlig, så det er jo en god mulighed for at prøve her 😀 Fra beautybay.com var lakkene jeg fik fra Essie var Lollipop, Mint Candy Apple og Rock Candy fra deres vinter 09 kollektion, samt en 3-way lak og så ikke mindst Baby Cakes det er en som jeg har ville ha fingrene i for lang tid siden men kunne ikke finde den nogen steder.. Så røg jeg på beautybay og så var den der! 😀 så den glæder jeg mig meget til at prøve 🙂 Nå ja og så var min kæreste nede og få pengene tilbage for halskæden han gav mig, jeg kunne rigtig godt li den, men den hang fast i mit hår hele tiden 🙁 så nu har jeg et tilgodebevis derned til.. Så må vi se hvad jeg kan finde på i stedet 😀

???

So the boyfriend was down at the post office today and got my 2 packages that were waiting. One was from Beautybay.com with some presents for him and mom-in-law and something for me 😀 The other one was the prize from the giveaway that Pam at Nail-E-Glance had.. Huuge package 😀 And some very lovely stuff in there. Really looking forward to try the teeth whitening stuff since I considered doing something like this at a point after I quit smoking 2 years ago, so lets hope it will get them really nice 😀 Also had a Revlon polish that seems to be a really nude color, so cant wait to try that either 😀 And then there’s some stuff from elf and some lotions, really nice prize 😀 Thanks so much for the package Pam!
From beautybay.com i got the winter collection with Lollipop, Mint Candy Apple and Rock Candy. Only minis but still nice 😀 and a 3 way glaze. The lonesome cowboy polish at the right is Baby Cakes which is a polish I really had lemming for like a year… around that at least 😛 Havent been able to find it anywhere so when it showed up on beautybay.com it must have been a sign 😀 Really looking forward to trying it!
Oh and then my boyfriend was down and returned my necklace I got for our 3 years anniversary because it kept getting some of my hair stuck in it, so now i have some store credit so have to figure out on whats its gonna be used on 😀

Big box!
Thanks for the card 😀
Lots of goodies 🙂

3 comments

  1. Enjoy all your new packages. I love a snake chain but my hair get caught something awful in them. Use the credit for something pretty for your anniversary.

  2. Thanks! I'm sure I will..

    I have a lot of store credit now, had some from last year to.. so I'm gonna find something really nice 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.