6. December

I dag var jeg en tur i på Ro’s Torv i Roskilde med min svigermor. Og der vidste jeg de havde et stort træ lavet stort set udelukkende af lyskæder så huskede kameraet og fik et billede 😀 De har faktisk 2 store træer stående af dem her.. De er bare kanon flotte og bare endnu flottere i virkeligheden:D

???

Today I was with my mother-in-law in a mall and I knew that there is a big tree made almost entirely out of Christmas lights so I remembered my camera and got a pretty decent shot 😀 They actually have 2 big trees of these standing in that mall. I think they are beautiful. Even better in real life of course 😉

2 comments

  1. UHHH at de tør, i disse klima-tider, selvom det er lidt for meget af det gode og en smule tacky, så er det også ret flot 🙂

  2. Hehe ja men jeg tror nu det er et sparetræ 😛 Tvivler på at det er så slemt som så meget andet julepynt i andre storcentre.. De burde alle sammen holde blackout hvis det stod til mig.. Så ville der vel heller ik være så mange mennesker der en højhelligsøndag 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.