23, December

This one can be seen on the webcam and the one below is just random tree that looked nice with snow 😀


Dagens billede er et par timer gammelt og taget af en ven jeg kender i Sverige. Han bor i Luleå og da de har et webcam kørende hvor man kan se billedet af hovedgaden der er fyldt med julelys, så bad jeg ham om at tage et billede når han nu var nede i byen ;D Så det var han flink nok at gøre 🙂 TAK LAPP! Webcam kan ses her (hvis det kun viser noget hvidt er det fordi det er sneet til)

???

Today’s pictures is a couple of hours old and a friend of mine in Sweden took it. He lives in Luleå and since they have a webcam from the main street, where you can see a bunch of Christmas stuff I asked him to take a picture and he was nice enough to do it 🙂 THANKS LAPP! 🙂 Webcam can be seen here (if the picture is all white, it’s because it’s covered in snow)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.