SATC 2 Teaser trailer!!!

via Malsen
???
YAAAAAY SUPER EXITED!

5 comments

  1. haha det gjorde jeg også! 😀 Det er lidt skørt, men hold op det blir godt :DD håber næsten ik de stopper ved 2'eren i hvert fald 😛

  2. Jeg må sige at jeg ikke syntes at film 1 levede op til seriens edgyness og humor – men måske 2'eren rammer mere plet? Jeg skal selvfølgelig i biffen og finde ud af det – i det mindste for at se tøjet!:-)

    /Sidsel

    modeogmyter.blogspot.com

  3. Jeg var bare lykkelig over et gensyn med alle tøserne. Synes den var helt fin i hvert fald. Men kan sagtens følge dig 🙂

  4. Ihh glæder mig, og har også traileren på min blog 🙂 Jeg æææællsker bare SATC og kan se det igen og igen når tv ikke byder på noget sjovt.. Jeg synes filmen var fed, og som du skriver er jeg bare glad for at gense dem, hvor jeg ikke ved hvad det ender med.. Yeahh

    //Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.