I min taske

Tænkte at mit første indlæg på dansk, skulle være en lille “whats in my purse”. Så here goes, for at sige det på godt dansk ;D Den taske jeg bruger lige nu er den her. Troede slet ikke jeg ville blive så glad for den taske, men den er sgu rigtig god 😀  Klik i øvrigt på billede for at se lidt nærmere.

Bog af Camilla Läckberg – Ulykkesfuglen / Kalender / Makeuppung / Pung fra Friis&Co. / Keyhanger i pose / Gajol og Spunk / Neglelak(but ofc.) / Bilnøgler / Børste / Nøgleringe / USB / Neglefil / Skridttæller / Creme x 3 / Shampoo-prøve / Læbepomade fra EA og Carmex / Arbejdsmobil / DVD-film / Kvitteringer / Julestjerne(ehm) / Kuglepenne / Gumstixdimser / Høretlf. til min mobil / Lyspære til emhætten og så har jeg selvfølgelig også min mobil, den brugte jeg bare til at tage billedet med ;D

And on the first post I forget the english part.. haha.. SORRY 😛 But a quick post on whats in my bag 🙂

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.