Late night skittle!

Sidder på min sidste nattevagt i denne omgang og tæller nærmest sekunderne til jeg skal hjem kl.7.. har haft 3 ekstra vagter denne her periode og de to af dem var nat.. det begynder at kunne mærkes og ser nu bare frem til at skulle vågne op i morgen(i dag) eftermiddag og ikke skulle på job igen før søndag. Måtte lige prøve mine nye lakke, de er rigtig lækre og helt rigtige til foråret 😀 Det blev dog ovenpå min Depend som jeg har haft på uden nogen nævneværdige hakker eller lign. så man kan da ikke sige de ikke holder.. 8 dage har det været på nu 😀 uden nogen toplak faktisk. Jeg regner med at skulle finde et loppemarked på fredag et eller andet sted. Skal bla. kigge efter gamle VHS bånd for en ven samt gamle nintendo spil og så cd’er med dance/pop fra 90erne. Så det ser jeg bestemt frem til ;D

Last shift right now.. counting the seconds until I can go home.. so tired.. starting to feel it after 3 extra shifts! Phew good to have some colors to cheer me up in the middle of the night 😉

7 comments

  1. Sikke nogle fine farver, man kommer i forårshumør 🙂 Hvad for nogle kan du bedst lide, dem her eller dem fra BarryM?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.