Nailmail!

Så var der lidt i postkassen 😀 De resterende fra Orly’s Sweet kollektionen som jeg manglede og Blushing Bud fra Bloom kollektionen og så verdens bedste toplak! 😀 Dejligt at vågne op til det 🙂 Glæder mig til at kunne få prøvet dem og tage billeder med det nye kamera. Det her er desværre et kedeligt mobilbillede 🙁 meeen det går vel i mangel af samme. Og det lader til at jeg har ramt rigtigt med mit nye design! 😀 Tak for kommentarerne omkring det i hvert fald 🙂

Some new polishes in the mail from Nailmail.se. The rest of Orly’s Sweet collection and Blushing Bud from the Bloom collection and the worlds best topcoat! ;D Cant wait to try them and get some great shots with the new camera 🙂 And seems like you guys like my new design.. yay ;D Thanks!

6 comments

  1. Love the candy colours…
    I really wish that more brands did those, and put them in the stores. I’m banned from internetshopping after wonderhubby realized I’d memorized his Visa card info… 😀
    So must find physical store, so I too can have pretty pretty nails!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.