Orly – Blushing Bud

Mmmmmm den er rar.. som de siger i Jylland eller det gør en jeg kender som bor i Jylland i hvert fald.. men den er sku rar og flot og helt igennem skøn. Rigtig lækker farve 😀 Og fortryder da ikke et sekund det var den jeg bestilte hjem 🙂 Første billede er fra min mobil og de andre er fra mit nye kamera.. Kunne simpelthen ikke fange den rigtige farve med det så måtte ty til mobilen… som så også har fanget det mest farvetro billede i forhold til virkeligheden. Hvis jeg ska sammenligne farven med noget så synes jeg at Chanel’s Splendeur minder rigtig meget om den.. Du kan se et billede her. Det minder mig om at jeg vist skal have tage et nyt billede af den… ;D

I looove this color.. its so pretty 😀 This is one of those polishes that have a huge color difference from IRL to pictures. So had to try my mobile camera, which is the 1st picture and the 2 next pictures are from my new camera..  😛 The most correct color irl is the mobile one though 🙂 If I have to compare it to another color I would say Chanel – Splendeur is pretty darn close to it. I have a picture of it here. Which reminds me.. I should take a new picture of that one 😛

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.