Chanel Miami Peach

I mangel af sommervejr så tænkte jeg at jeg ville tage et nyt billede af den herlige Miami Peach farve som kom ud sidste sommer, mener jeg i hvert fald den gjorde. Lige meget hvad er den skøn! Ved ikke hvorfor men jeg tænker på vandmelon når jeg kigger på farven 😛 Nå enough talk.. her kommer billederne 🙂

Took som new pictures of Miami Peach.. I looove this color.. and since we dont have any summer at the moment, I have to put it on the nails in stead 😛

10 comments

 1. Hej!
  Måske kan du hjælpe mig – det håber jeg :o)
  Kan du sige noget om forskellen på farverne Orange Fizz og så Miami Peach? Det ser ud som om, at der er glimmer i Miami Peach?
  Kh Mette

  1. Hej Mette
   Umiddelbart har jeg ikke prøvet Orange Fizz på, men når jeg har set billeder og sammenligner vil jeg også sige at det den største forskel, altså at Miami Peach har lidt glimmer i. Men det er meget diskret glimmer som først kan ses hvis man ser den meget tæt på. Og Orange Fizz er lidt mere orange i det i forhold til Miami Peach 🙂 Meen det siger vel også sig selv i navnet 😛 Du kan f.eks prøve og sammenligne mit billede med det her http://www.charlotted.dk/2009/05/matas-matas-matas.html det er et ret godt billede til at sammenligne med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.