Idle

Igår holdte vi jo fødselsdag. Det var et perfekt vejr så der blev både sunget fødselsdagssang, spillet høvdingebold og drukket kolde øl 🙂 Og i dag har vi slappet af, været en tur på Skovshoved Havn og få en is. Og fik da også en lille smule farve 😀 Blev heldigvis ikke forbrændt nogen steder.. (som jeg plejer)


Molly

Fødselsdagsbarnet 🙂 Tillykke skat! ~ The birthday boy


Yesterday was great! Weather was awesome so we had fun with good friends+family and celebrated my boyfriends birthday 🙂 Today was spent on a little trip to a small marina and we got some ice cream and just enjoyed the nice weather 😀

6 comments

  1. awww… happy birthday! and many fun days to come…
    wonderful pictures! what camera do you use?

    1. Thanks I will pass that along 🙂 The first 3 pictures and the last one is shot with Canon EOS 1000D. And 4, 5 and 6 is shot with my mobile phone, Sony Ericsson Satio 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.