Holoololo

Da jeg så de foregående Nubar lakke første gang tænkte jeg straks på China Glaze’s OMG kollektion. Og derfor var det jo oplagt at sammenligne dem nu når jeg har fået nogen af dem. Ikke fordi de ligner hinanden specielt meget, men når jeg nu alligevel kunne.. ja så gjorde jeg det sgu 😛 I dag er jeg forhåbentlig ved at fejre min kæreste’s 25 års fødselsdag sammen med venner og familie 😀
Hav en lækker lørdag 🙂

Pegefinger – China Glaze – LOL
Langefinger – Nubar – Treasure
Ringefinger – China Glaze – QT
Lillefinger – Nubar – Brilliant

Made it blurry to see the holo effect a bit better 😀

A little comparison of Nubar and China Glaze.. Not that they are anyway similar but when I saw Nubar´s new collection with these the first thing I thought about what China Glaze OMG collection. So when I have them, why not just do it? 😛 Today I am celebrating my boyfriends birthday with family and friends. So I wish you all a great Saturday 🙂

11 comments

  1. Pegefingeren er jo den perfekte farve 🙂
    Ligner så meget en opal og det er min yndlings ædelsten.
    Hvor kan man få den?

    Og tillykke til din kæreste 🙂

    1. Ebay er mit bedste bud 🙂 Hvis jeg ikke havde fået min tilsendt i en omgang swap havde jeg nok heller ik fået den 🙁 og tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.