Æv!

Nå Danmark vandt jo som bekendt desværre ikke og jeg mistede 60 kr på Oddset. Sådan kan det jo gå…Det her var hvad jeg tilbragte fodbold kampen med at lave. Så de ikke så lige hvide linjer er faktisk helt berettiget, da de faktisk fortæller en del om hændelserne i kampen.. Den der hidsige streg øverst på tommelfingeren er Bendtner’s andet mål forsøg! 😀 Nå men vi vinder jo på Lørdag! Så de blir på 🙂 Nå ja og så har jeg tilføjet et plugin så man kan kommentere med sin facebook profil hvis man har lyst til det 😀 Skal lige ha det afprøvet lidt nemlig 🙂

So while looking at the match yesterday I also got time to do a new mani so I made this 😀 The first half was so good and it really looked promising but in the second half we made an own goal 🙁 And then Holland scored to the result 2-0 🙁 well better luck next time DK.. Next match is on Saturday so I think I just keep this on for now. Oh and on my right hand I have Essie – Punchy Pink(neonpink) 😀 haha looks so silly! And btw. I put in a plugin so you can comment with your facebook user if you want to 🙂 And if you dont you just comment like you always did 🙂 Thanks for looking/reading/etc!

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.