Idle

Har de sidste par dage bla. fejret min mors 50 års fødselsdag, slappet af med vennerne og bare været udenfor i det gode vejr og så selvfølgelig forsøgt at få en lille tan opbygget 😛 I morgen skal jeg i Bonbon land med den lille hånd på et af billederne og selvfølgelig hendes forældre og storesøster 😀

The last couple of days I have celebrated my moms 50th birthday, been with some friends and just been outside enjoying the good weather and tried to build up a tiny tan 😛 Tomorrow I am going to a theme park called Bonbonland with the tiny hand on the picture and of course her parents and her older sister 😀

4 comments

  1. Uh fine billeder.. tænkte på har du ikke spejlrefleks kamera? For jeg har læst mange steder at det er meget skadelige for sådan et kamera at tage billeder direkte op mod solen…jeg tør i hvert fald ikke gøre det 😉 synes det ville være ærgerligt at ødelægge mit kamera pga. det 🙁

    1. Tak 🙂 Jo det har jeg.. og da jeg sad og læste manualen da jeg fik det var det eneste der blev nævnt at hvis man tog et billede direkte mod solen skulle man bare ikke selv kigge direkte igennem linsen mod solen. Så umiddelbart vil jeg ikke mene der sker noget ved det 🙂 Og har gjort det masser af gange efterhånden. Så tror du må læse lidt i manualen og se om der står noget til dit 🙂 Jeg tør i hvert fald godt 😛

    1. Det var da så lidt.. dog er de stadig billigere på ebay 😛 men hvis man vil ha dem i dk, er de klart billigst der 🙂 Og blev jo nødt til at lige skrive det 😛 nogen har jo aftaler på deres blogge 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.