NfuOh hos Nailmail.se!

I denne måned er der sgu NfuOh lakke! Jeg elsker de her små damer, de er simpelthen så flotte og farverne er helt vidunderlige 😀 Jeg var hurtig ude og var med til at vælge Classy, altså Marias val 🙂 Men man kan vælge ud af hele sortimentet, så smut en tur over til www.nailmail.se og se og få signet dig op.. Priserne er i den grad favorable og hvis du nævner mit navn(Maria Jakobsen) ved tilmelding får du 10% rabat på den første omgang 😀 Klik på billedet for at se en større version af lakkene 🙂

This month at my nailpolish supplier <3 www.nailmail.se is NfuOh! Which I looove! Karin asked for people to give her input to some of the preselected “packages” and mine is the “classy” Marias val 😀 So I am definitely getting these and probably 3 more 😀 And the prices is really good oh and of course if you mention my name, Maria Jakobsen, then you get 10% of your first order! Yay!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.