Color Club – Wham! Pow!

Nå så fik jeg lidt farve på igen 😀 Helt ny farve jeg lige har fået med sidste måneds nailmail 🙂 Farven er meget neon og det er lige før det flikker for øjnene hvis jeg sidder og kigger på den 😀 Og så har jeg også været ude og investere i en mascara uden alt det farlige i. Og den fra Origins og var pisse dyr… men er sikker på den er det værd 😉

I finally got some color on the nails again! And what a color! Its neon with a big N 😀 I love it. And then I have bought a mascara from Origins because they make their stuff without all those dangerous ingredients 🙂 A bit expensive, but definitely worth it!

6 comments

 1. Hvor er det fedt du kan “følges med din veninde”i graviditeten!
  Jeg kom til at tænke på om ikke det var en ide, at bruge øko-neglelaksfjerner???
  fx. sante—> http://www.organicshop.dk/shop/sante-neglelakfjerner-785p.html
  eller Änglamark neglelakfjerner,som er uden acetone farve, parfume og konserveringsmiddel…

  Det er jo sådan set mest af alt acetonen (opløsningsmidlet) du skal holde dig fra!
  OG vær obs på, at der kan være hormonforstyrrende stoffer (toulene, formaldehyd og pftalater) i dine neglelakker-
  se hér: http://www.babykemi.dk/images/Baggrundsrapport_bilag_060927.pdf
  (side 10)

  /xxx Nete

  1. Ja det er rigtig dejligt 🙂 Jo kunne nok sagtens bruge det… men orker næsten ikke at skulle investere i alt så noget der 😛 Så hellere bare putte noget på og vente på det går af. Så kan jeg for en gangs skyld også teste holdbarheden 😉 Men tusind tak for dine links. Jeg vil da kigge nærmere på dem i hvert fald og blive klogere i hvert fald 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.