Hellow world!

Det her er nok sidste indlæg jeg laver fra vores nuværende lejlighed. Jeg skal på mandag vende tilbage til job efter en måned med sygdom og ferie og så skal vi flytte i næste weekend og uge samt arbejde. Så der bliver nok ikke meget tid til at sidde og hygge med det her når jeg har fri. Kan derimod ikke love jeg ikke skriver fra job.. Det er jo sket før så det sker jo nok igen 😉 Så den her uge har gået med lidt pakning hist og her. Og så i mandags fik jeg en længe ventet pakke fra USA fra en af de skønne negleblogge piger nemlig EvilAngel 😀

Fra venste er det: OPI – DS 003, den er bare smuk 😀 Og så var jeg så heldig at jeg  vandt i hendes nylige fødselsdags konkurrence, hele OPI Sommer Flutter collectionen 😀 Den blå hedder Catch me in your net. Den næste ser orange ud på billedet, men faktisk er lyserød/pink hedder Wing It. Og nedest den pinke der hedder Flower-To-Flower og den orange hedder Flit a bit. Og så var der også Sexy In the City med fra China Glaze og en Claire’s Mood polish! Det er altså sejt med sådan en neglelak der skifter farve. Og jeg regner med at få taget nogen billede og lagt på et eller andet tidspunkt af dem alle 🙂 Men altså, i skal nok ikke regne med det blir lige de næste par måneder desværre 🙁

Husk i altid kan skrive en mail eller stille spørgsmål, jeg tjekker stadig ind på min blog stort set hver dag og det er så rart med en lille kommentar eller et spørgsmål 🙂 Og tak for alle jeres forslag til lakke jeg kan bruge 🙂

This is gonna be one of the last posts from our current apartment, on Monday I am going back to work and then we are gonna move in the weekend, so we are gonna be really busy 🙂 I recently won a contest over at EvilAngels blog and I got my package this week 😀 I won the Summer Flutter collection from OPI and then she sent me some extra stuff for a swap we had 😀 First up is OPI – DS 003! And OMG its amazing I love it! Holo’s are the best 😀 Then the summer polishes: Catch Me In Your Net, WING IT Flower to Flower and Flit A Bit. And then a China Glaze – Sexy in the city and a Claire’s Mood polish! Yay I love it all 😀 Thanks so much ;D You are the best EA ;D I am gonna take some pictures of it at some point but dont count on it the next couple of months 🙁 Remember you can always write me, leave a comment or ask me stuff. I check my mail everyday and its so nice to get some response on the blog 😀

14 comments

  1. Hvor er det skønt med sådan en forstående chef – cudos til ham 🙂

    Og så er jeg monster misundelig på din DS 003 og din Mood Polish. Giiiive! 😀 😛

    1. Det er også et ret god mærke 😀 Et af mine yndlings i hvert fald.. Lækker blog du har dig 😉 Du har da helt sikkert fået en ny fast læser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.