Barry M – Dusky Mauve

Den første af de nye lakker fra Barry M. Denne her har i jo allerede lige set lidt af igår og så kan jeg jo starte med at afsløre at den øverste negl er Barry M og den nederste er Chanel’s Paradoxal. Så det er ja, fuldstændig umuligt at se forskel, så hvis man gættede rigtig så er det vist mere pga. held 😛 Pegefingeren har 1 semi tykt lag, langefingeren 2 lag, ringfingeren 3 og til sidst 4 på lillefingeren. Men vil sige den dækker fint ved 2 lag 🙂

So this is the first of the new Barry M’s I bought. You saw a bit of this yesterday in the comparison post with Chanel’s Paradoxal. I can start of by revealing that it was Barry M on the top nail and Chanel on the bottom nail. So if you guessed it I would say it was a lucky guess 😛 Because I surely cant see the difference between the two 🙂 On this picture I have 1 layer on the top nail, 2 on the next and so on and so on. But this is a 2 coater for the best coverage.

9 comments

 1. *Tries to rob*

  OMG, thats the closest dupe I have ever seen.
  Totally going over to the stores to get one.
  …As soon as possible!
  I like Paradoxal more because it is a tad lighter than Barry M.
  Tsk. Tsk, Barry M, I bet you guys were trying to dupe it!
  >o<

  1. I agree, the last 2 new ones from barry m, this and mushroom seems to be dupes to Chanel’s latest hyped polishes.. well but who cares.. its cheaper and looks just as good ;D

 2. Thanks for sharing this!I just ordered it;) Although I do feel a little stupid now: I wanted to find a dupe, to save money. But in my serach for the dupe I bought Models Own purple grey, 3 bottles of CND Effects, and now this Barry M. I also could’ve bought Chanel Paradoxal right away, LOL.
  xxxx

 3. Hvor er det vildt så meget som de ligner hinanden! Jeg har faktisk længe gået og overvejet at købe Chanel lakken, så tænkte lige på, hvordan er holdbarheden i forhold til hinanden, hvilken en er nemmest at påføre osv? Hvis de nu kostede det samme, hvilken en ville du så vælge? 🙂

  1. Hmm altså umiddelbart vil jeg ALTID gå efter Chanel’en da jeg samler lidt på dem 😛 Men vil under alle omstændigheder køber Barry M’s også ;D men det er faktisk svært for mig at svare på holdbarheden da jeg skifter lak så tit at det ikke rigtig når at chippe eller lign. Men kan da sige jeg havde Chanels på i 8 dage lige efter jeg fik den og der var der først lidt småtterier efter dag 5. Så umiddelbart er Chanel’s klart mit førstevalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.