Barry M – Lime Green

Den næste af de nye Barry M’er. Den er meget gennemsigtig ved et lag, ja som jo kan ses her. 2 lag går straks lidt bedre på langefingeren, men der skal min. de 3 lag til som der er på ringfingeren. 4 bliver vist lige i overkanten. Navnet synes jeg rammer rigtig godt, tænker da lidt hen af en mojito 😛 Mangler måske en lille bitte smule mere grøn i den, men den er helt ok 🙂

The next of the new Barry M’s, this is pretty sheer and it need at least 3 coats for the best coverage. Index finger have 1 coat, middle finger 2 coast, ring 3 and the pinky has 4 😀 The name is somewhat correct, it makes me think of mojitos 😛

8 comments

  1. This looks so different from the bottle in my opinion! Anyway, I like this color, but I’m not really into sheers 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.