Wreck this journal

Iiih se hvad jeg har fået fat i 😀 Den er nu en sjov dims… og er så småt gået i gang med at være lidt kreativ 😀 Er der nogen af jer der ha den? Til dem der ikke lige kender dem er det en bog med instruktioner på hver side til hvad man kan gøre for at “ødelægge” bogen. Der kan ses lidt inspiration til det her. Jeg så den hos en dansk blogger, kan ikke lige huske hvem og kom frem til at jeg måtte ha fingerene i en bare for at få det prøvet af 😀 Så har da fået fyldt et par sider ud her til aften. Bla. med cirkler og prikke hul i et par sider 😀 Nå men ville også lige give et heads up til de næste par dage. Godt nok har jeg fri men skal ud til to LAN’s (altså computertræfs for den ikke indviede) her onsdag, torsdag, og lørdag. Så ved ikke hvor meget tid jeg får til at være ved computere. Jeg skal ud og tage billeder for et gaming site jeg arbejder frivilligt for Xplayn.com. Så det kan jo være jeg flasher dem eller smider en adresse til hvor de kan ses.. hvis nogen overhovedet er interesserede 😛 Tvivler på det særligt spændende at se på en flok svedige computerspillere 😛 Men jeg har et par indlæg klar, men det er altså grunden til jeg nok ikke svare på kommentarer med det samme. Og har haft ekstra vagter på job i den her og sidste uge så det er derfor jeg er meget bagud med at svare på kommentarerne, men bliv endelig ved med at skrive, jeg elsker alle jeres kommentarer <3

I got a hold of this bad boy 😀 Cant wait to get it going 🙂 For some inspiration to this check these pics out. Just a quick note about this upcoming week. I don’t have work but I am going to a couple of LAN-parties to take pictures for a Danish gaming site I work for. So that will be the reason for my slow response to comments and I am behind on answering comments, I have been really busy with extra shifts. But I will get it done soon I promise 🙂 You know I loooove all you comments ;D

12 comments

  1. Aaajj Den vil jeg SÅ gerne have fingrene i. Jeg smadrer selv hver eneste kalender eller notesbog jeg kommer i nærheden af, og det gad jeg godt lade være med. Så kunne jeg afreagere på den her i stedet for!

    //Christiane Falke//

    1. Det synes jeg helt klart du skulle gøre 😀 Den er virkelig sjov, dog er det ikke en kalender som sådan, der er ikke nogen datoer eller lign. i. Bare så du er klar over det 🙂

    1. Jeg har købt den på saxo.com til omkring 118 kr. 🙂 Man kan sikkert få den billigere men var bare nemmest at få den der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.