Depend – 202

Endnu en lak fra Depends efterårs kollektion…. dog lige før man kunne kalde den vinter, fordi jeg kan da se der ligger sne på min bil udenfor.. Absolut ikke med i planerne! 🙁 Det er sgu lige tidligt nok. Nå men on to the lak.. 😛 Den her er virkelig en fin farve lys lilla farve, dog behøver den to lag for at dække. Jeg er mere eller mindre på vej ud af døren da jeg skal en tur til Amager. Håber da lidt på jeg kan vende tilbage i aften med en lille update, men jeg satser ikke på det. Udover det så må i have en dejlig vinterdag, må jeg hellere kalde det 🙂

The next in Depend fall collection is this pretty little one. I loooove it! 2 coats is needed for the best coverage 🙂 I am off now for the rest of the day.. so have a great day/night/what ever where ever you are 🙂

Product featured was provided by the manufacturer or PR firm for review

5 comments

  1. Rigtig sød lilla – dog synes jeg ikke den er så efterårsagtig – men på den anden side er det et lille forårspust man har brug for på en våd dag som idag! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.