Color Club – Rebel Debutante

Så er jeg tilbage på job.. er bare slet ikke rask endnu 🙁 “Heldigvis” har mine smerter været begrænset til kun når jeg ligger ned og et par enkelte kramper i maven når jeg har siddet op. Så indtil videre går det ok, hvis det bliver for slemt så ringer jeg dog efter en afløser. Nå men der er kun 9 timer tilbage så jeg krydser fingre 🙂 Og så har jeg endelig tid til at få svaret på jeres kommentarer 😀

De hurtige læsere kan jo så også regne ud at det heller ikke er et “live” billede af mine negle 😛 Det her billede  er omkring en måned gammelt. Men det er jo helt lige meget så længe man kan se hvordan det ser ud ;D Den dækker fint ved 2 lag, så 3 og 4 er helt klart overkill. Den her er en neon lak i den forstand at selve lakken bliver lidt mat i det når den tørrer. Det er måske lidt svært at se på billedet, men den skinner knap så meget som de alm. farver gør. Selve farven er en del af kollektionen af samme navn, nemlig Rebel Debutante.

I am still sick 🙁 but I am at work and I hope I can make it a full day, cross your fingers 😉  A great color from the Color Club Collection that is also called Rebel Debutante. I got this beauty when Nicole was having a blogsale 😀 Yay! Its a 2 coat color, but then it really covers the nail perfectly ;D

8 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.