Orly – Halleys Comet

Når jeg nu har forsømt bloggen så meget den sidste uge så er der dobbelt op på indlæg i dag 🙂 Det her er dog endnu en jeg har haft liggende i draft, men det går da nok ik? 😉 Ved faktisk ikke helt hvorfor jeg bestilte den her med fra Nailmail, eftersom jeg også har Catch me in your net fra OPI, som ligner den fuldstændig. Zoya’s Charla ligner den også(den har jeg dog ikke), se en virkelig god sammenligning her hos AllYouDesire. Nå men så har man vel altid noget at give væk 🙂

On to the lak.. Lakken er en del af Orly’s Cosmic FX kollektion der kom ud for et par måneder siden og der var virkelig stor opmærksomhed omkring den pga. en af lakkene der hedder Space Cadet, den kan ses her nederst. Selv var jeg ikke specielt begejstret for dem, ikke så meget pga. farverne… men mere pga. det er jo “glitter” lakke.. Og dem ved i jo efterhånden at jeg hader, for at sige det pænt 😉 Dog får jeg snart Mac’s version af Space Cadet ind af døren, så den kommer jeg nok også til at flashe 🙂

Den dækker bedst ved gode 3-4 lag eftersom man kan skimte min negl igennem på både 1-2 og 3 lag. Men er man lidt rundhåndet(læs: tykke lag) så kan det nok godt klares med 2.

Since I have neglected the blog this week, you get double up on posts tonight 😉 Here we have Orly – Halleys Comet from the Cosmic FX collection. I also have Catch me in your net from OPI and I would say that they are exactly the same. See the nice comparison post from AllYouDesire. So it was kinda dumb I got this one as well 😛 But hey, then I have something to give away 😛 I would say 3 and even 4 coats to get the best coverage, at least on this shot 🙂

11 comments

  1. Den er pæn, jeg har selv kig på et par stykker fra kollektionen jeg vil have. Hvorfor hader du glitterlakke? Fordi det er et helvede at få af, for det er det! Eller er du bare ikke så glad for glitter?

    1. Mjah både og.. De er virkelig et helvede at få af.. altså kender godt tricket med sølvpapir men så noget har jeg bare ik tålmodighed til.. Hm og ja de er da flotte men jeg er bare ik så begejstret for dem 🙁

  2. Utroligt så mange dupes der er for denne farve. Er vild med Hallyes Comet og har også haft kig på den fra Zoya, men den skipper jeg nu hvor jeg kan se hvor meget dupes de egentligt er 🙂

    1. det’ fordi farven er fantastisk 🙂 Er Orly’s eller OPI’s mest dækkende/nemmest at påføre? Så kan man jo næsten lige så godt nøjes med den bedste 🙂

      1. Ja der er jeg helt enig 🙂 Orly er generelt god at påføre og samme med OPI så tag det mærke du føler dig bedst tilpas med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.