e.l.f. – Pearl

Bliver et kort indlæg fra mig i dag, sidder på job og har det stadig ret skidt 🙁 Så tar den med ro og slapper af her så meget jeg nu kan.

Lakken er endnu en af de gamle nye jeg har købt for et par mdr. men ikke fået lagt på før nu. Men igen det er jo rart at have noget man kan smide på her når man ikke lige har tiden til det 🙂 Den her var lidt besværlig at lægge på og i kan også se at den første dækker godt ved 3 lag. Men det endelige resultat må jeg sige er ret flot 🙂

Eeeek! This was a hell to apply and first after 3 coats I was somewhat satisfied with the result. Great colour but the application is a b!tch.

11 comments

 1. Den ser rigtig fin ud, normalt er jeg ikke så meget til perlemor, men jeg synes den giver lidt mere “pang” med det grålige 🙂

 2. Den er faktisk rigtig fin 🙂 Jeg duer ikke til perlemor, da jeg altid får lavet underlige striber (jeg er forfærdelig til at påføre ordentligt). Kunne dog sagtens se denne som en del af et juledesign, enten som hvide “sne”tipper, snemand eller sneet baggrund. Som Echos siger, giver den lidt mere pang end alm. hvid 🙂

  1. Jaaa det ku jo være man sku give sig ud i at prøve noget nailart med nisser.. selvom jeg ik er så meget til alt det juleri 😛 men farven er vist helt oplagt til det 😀

 3. Den super fin 🙂
  Må man spørge om hvorfor du kun for det meste blogger om neglelakker, jeg er lidt nysgerrig 🙂

  1. Det må du da i hvert fald 🙂 Jeg ved ikke hvor mange blogge du følger med i, men jeg følger faktisk primært kun negleblogge. Ja og selvfølgelig også alle de danske, men det er ikke så meget for at følge med i moden, mere fordi jeg følger med i det personlige der bliver blogget om.

   Kan være du synes måske det er lidt mærkeligt jeg primært kun skriver om neglelakke, men hvis du sammenligner med de store negleblogge så er min lille side her ingenting i forhold til deres hvor de KUN skriver om lakke, jeg skriver jo også om en masse andre ting. Nu tænker jeg f.eks på http://www.scrangie.com & http://www.alllacqueredup.com & http://www.lacquerized.com/ hvor de faktisk kun skriver om neglelak og deres sider var også en af grundende til at jeg startede selv. Så det er faktisk ret stort, jeg hørte om negleblogge før jeg vidste der eksisterede modeblogge herhjemme 😛 Men det er jo også alt efter hvor interessen ligger 🙂

   Jeg har altid kunne li neglelak, men har ikke interesseret mig så meget for det som jeg gør nu. Det er jo en kæmpe stor verden at sætte en fod indenfor 😛 Håber det har besvaret dit spørgsmål ellers så spørger du bare løs 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.