e.l.f. – Pearl Pink

Skal lige undskylde hvis nogen kommentarer ikke er blevet godkendt, jeg har fået utroligt meget spam de sidste par dage og kunne ikke overskue at gennemgå det. Så hvis nogen har lagt en kommentar og den ikke er kommet frem så er det altså derfor. Så bare skriv den igen 🙂

Og lakken.. ja den er meget gennemsigtig lak for at sige det mildt… Først ved 4 lag kan man ikke længere se igennem. Men den er virkelig flot og feminin. Den er også en okay neutral farve hvis man nu lader det blive ved 1-2 lag. Så den er vist god til lidt af hvert 🙂

This is one sheer colour! First at 4 coats I wasn’t able to look through it. But its really nice and pretty 🙂 And I would say it can be used as a neutral colour as well, when just applied with a couple of coats. On another note, I have had a lot of spam lately so I just deleted it all with out looking through it, so if you comment haven’t been approved just write me another one 🙂

8 comments

  1. Den tiltaler mig ikke så meget som den almindelige Pearl du flashede i forrige indlæg. Ved ikke om det er den fesne lyserøde farve jeg ikke helt kan enes med 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.