OPI – DS Design

En nude holografisk lak, thats a first 😀 Eller den er i hvert fald ala nude farven, ved ik hvad man ellers kan kalde den, beige? Flot er den i hvert fald, dog skal man i hvert fald have 3 lag på før den er helt dækkende.

Lige nu er jeg på staycation med kæresten. Vi er i Lyngby og skal have en overnatning på Hotel Eremitage, det er en lille overraskelse til ham i forbindelse med vores 4 års dag her på onsdag 😀 Så kan jo af gode grunde ikke skrive hvad vi skal lave ellers da jeg ved han kan finde på at læse med herinde 😛 God weekend til jer alle 🙂

A nude holographic or maybe its beige, I dont know. Cant really place this color, but I like it! However it needs 3 coats for best coverage. On to a completely different topic.. Right now I on a tiny getaway with my boyfriend 😀 We are celebrating our 4 years anniversary 😀 So for obvious reasons I cant write here what we are going to do, he might read it 😛 Have a nice weekend all 🙂

14 comments

    1. tak 😀 og ja det føles bare slet ik som så lang tid overhovedet.. det er vel en god ting, tiden går jo stærkt i godt selskab har jeg hørt ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.