e.l.f. – Lilac

Bare så det hele ikke går op i vinter i dag 🙂 Endnu en pastel farve, tror jeg er godt dækket ind på det område de næste 3-4 år 😛 Den dækker egentlig fint nok ved et enkelt lag, men jeg vil nu foretrække mindst to. Bare så man får den helt pæn og jævn 🙂 I aften står den på Vild med dans finale, hvis jeg får lov af kæresten 😛 Han er ikke verdens største fan af det… Ja og selvfølgelig hvis der stadig er sne på tv’et på den tid som der er lige nu, så står den nok bare på noget WoW 😛

Another new color from elf… And yet another pastel color.. I think I have enough of these to last me the next 3-4 years.. 😛 1 coat is fine with this, but I would prefer 2 to get it even and smooth out any bumps 🙂 Tonight I am hopefully gonna watch the season finale of Dancing with the stars, if the boyfriend will let me 😛 Else I am just gonna play some WoW ;D

8 comments

    1. puuuh du ved godt du ikk må spørge om sådanne nogen ting 😛 jeg har dem jo ikke på i særlig lang tid 😀 men altså jeg synes ikke det har været noget problem i forhold til andre lakke, det er vist noget der kommer an på base-og topcoat 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.