♥♥♥♥

Facebook er da godt nok rar at gøre mig opmærksom på det, men altså som om man kan glemme så noget… 😛 Anyways i dag er det altså 4 år med kæresten og det fejrede vi jo i weekenden så det er klaret 😀 Så i aften står den blot på mad hos svigermor… men det går jo nok 😀

Og i skal da ikke snydes for at se min smuksak af en kæreste og selvfølgelig mig i baggrunden 😀 Og det nederste billede er vist et af de sidste billeder inden jeg gik neglelakamok 😛

Facebook have kindly reminded me that its my anniversary with my boyfriend today.. as if I would ever forget 😛 We celebrated in the weekend so tonight its dinner with my mother in law and no thats not a bad thing 😛 I think the bottom picture is one of my last pictures with naked nails before this polishmayhem started!

10 comments

  1. Oh how cute! Congrats! 🙂 I actually have the same reminder right now. When I first noticed, though, it was one day off!! My boyfriend filled it in.. typical! lol Have fun! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.