e.l.f. – Light Red

Ved ikke hvor meget light red der er over den her… vel mere sige alm. rød over i det postkasserøde.. Men det er nok ikke første eller sidste gang jeg har en lak som har et navn som slet ikke passer til farven. Den dækker ikke helt før 4. lag hvilket jeg synes er ret mærkeligt da det ellers er en ret dækkende farve.. ehm hvis i forstår.. Den er jo ikke ligefrem gennemsigtig. Nå men den er i hvert fald fin og god nu her til jul 😀

Weird name for a normal red colour…  anyway as you can see my nails tips aren’t completely covered before the 4th coat. Which is a bit weird considering its a cream and looks to have great coverage… Oh well at least its a great colour for the upcoming Christmas parties ;D

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.