e.l.f. – Mango Madness

Bumbum ved ik helt om jeg er tilfreds med det her billede, kan være jeg tager det om en dag, den ser ikke så frisk ud som irl… Nå men i hvert fald får i lidt saturday night Mango Madness 😀 Den dækker helt fint ved 2 lag og den virker også lidt mat i det ligesom Passion Pink.I øvrigt synes jeg også farven bliver meget flottere og mere dyb ved de 4 lag 🙂

Jeg sidder lige nu på min sidste nattevagt og prøver og planlægge lidt hvad jeg skal lave her i næste uge. Og nu lover jeg jeg højt og helligt her og nu, at jeg nok skal få lavet et indlæg om hele min neglelak samling og også få lavet det indlæg om min lejlighed 🙂 Så må i altså lige skrive hvis i synes der ik sker noget 😛 Jeg sad i øvrigt fast lige inden jeg skulle køre i parkeringskælderen her på arbejdet.. det er jo så typisk ;D Anywho.. hav en dejlig lørdag aften hvad end i skal lave 🙂

Some late night saturday Mango Madness 😀 This have great coverage at 2 coats, but I really like it at 4 coats. The colour is really pretty.. Kinda peachy 🙂 I am at work again tonight, my last nightshift. I was stuck in the snow with the car right in front of the parking basement.. thats just typical 😛 Have a great saturday night/day where ever you are 🙂

4 comments

  1. Er mest fan af den ved 3 lag 🙂 Må få prøvet noget ELF lakker på et tidspunkt. Er der ikke helt vildt meget sne hos dig? Var ude på de kanter tidligere idag og der ligger godt nok meget mere end her i kbh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.