1 coat, 2 coats, 3 coats and 4 coats!

Ville bare lige skrive et lille indlæg om det nye billede over i sidebaren 🙂

Som de fleste nok ved (håber jeg) så lægger jeg altid billeder op hvor jeg viser hvor godt en lak dækker ved henholdsvis 1, 2, 3 og 4 lag og det gentager jeg nogen gange i teksten, mest fordi der jo kommer nye læsere til, men også hvis gamle læsere skulle have glemt det 😛 Så nu har jeg fået en ven til at lave den her lille tegning som en service til jer læsere 😀 Og som der står i teksten, er der altid de her lag på medmindre der står andet 🙂

Håber i øvrigt man kan se at det er et af mine billeder der er blevet brugt til selve tegningen… 😀

A small post about the new picture in the sidebar.

As most of you probably know(I hope) I always put pictures up where I show how much a polish covers with 1, 2, 3 and 4 coats. And as some might have noticed I repeat it in the text every now and then, just so any new or old readers know how I test the polish. And now I shouldn’t have to do that any more, as a service to all you guys I have had a friend make this for me 🙂

Hope you can see its one of my pictures thats used for the sketch 😀

10 comments

  1. Hehe, den er fin! :)Og jo, nu du siger det- den ligner da billedet i indlægget nedenunder, ikke? Kender også godt det med, at neglene ikke er lige lange, men nu hvor der endelig er én der er lang, så kan man ikke nænne at klippe den ;D Er de ikk sådan du har det??! 😉
    /Gunilla

  2. Synes det er en rigtig god idé det du gør med at vise lakkerne med forskellige antal lag. Har selv overvejet det på et tidspunkt, er det ok jeg låner din idé med at flashe lakkerne med 1-2-3-4 lag hvis jeg på et tidspunkt får mod til det? 🙂

  3. Hvordan har ud lavet tegningen? Det ser super fedt ud. Håber lidt det er et autogeneret et, da jeg godt kunne bruge det til et arty projekt 🙂

    1. Det er en af mine venner der har lavet det så kan ikke rigtig svare på hva han har gjort 🙁 men det er taget ud fra et eksisterende af mine billeder og så sagde jeg bare jeg ville ha det i sådan en sketch form og i første forsøg ramte han det så det er åbenbart ok let at lave 🙂

      1. Ahh ok det kunne være det var noget freeware eller andet godt du havde brugt. Men det kunne sagtens være Photoshop eller andet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.