Julegaverne

Så fik jeg lige bikset et lille indlæg sammen om julegaveudbyttet 🙂 Og bonus baby billeder i bunden! 😛

Matas gavekort på 300 kr… og det kan jo altid bruges 😀

Rimmel Mascara og moleskine kalender som allerede er taget i brug.

Babyliss makeupspejl (med fedtfingre :D) bagved ses min julegave til mig selv, en NAS server på 2 TB 🙂

2 x mørke lilla tæpper fra jysk

Elektrisk varmetæppe (ja jeg er en frossen pind)

Calvin Klein Beauty parfume og tennisbolde til at vaske dyner/hovedpuder med, min kæreste der mente han var sjov fordi jeg vaskede det uden da jeg forsøgte mig med det sidst… hvilket ja resulterede i at dyne og hovedpude klaskede mere eller mindre sammen. Til alt held har jeg fået dyne og hovedpude i julegave af arbejdet 😀 Men det forklarer den lidt anderledes gave i hvert fald, hvis nogen skulle undre sig. Jeg var selv meget overrasket da jeg åbnede gaven og tænkte først om han måske havde meldt os til at gå til tennis sammen…. så ja haha det var lidt mærkeligt 😛

Masser af nyt sengetøj, som er blevet smidt i vasketøjskurven.

4 x grand cru dessert tallerkener, så nu er vores samling ved at være komplet.. i hvert fald på tallerken fronten 😛

Billeder fra mormor og morfars væg af mig som lille bitte baby.. ikke noget jeg fik men skulle teste noget med kameraet så det røg lige med 😀 Var jeg ik bare nuttet? 😛

My christmas loot 😀 Did you get any weird surprises this year? 🙂 Oh and some pictures of me as a baby! Cute huh? 😛

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.