While we wait…

Jeg har fået taget billeder af alle Depend lakkene, men jeg har ik lige tid i dag til at få dem redigeret osv. Så nu bliver det bare et billede af hvordan mine negle ser ud i dag 🙂

Nederst har jeg brugt Depend – 223, med et lag af Barry M Nail effects og så tænkte jeg at jeg ville se hva der skete hvis jeg smed de her meget gennemsigtige Inglot lakke på, så det er 017 på pege- og langefinger og 019 på ring- og lillefinger . Og resultatet er jeg rimelig tilfreds med 😀 Det er ret fedt at kunne få en anden farve på de her krakerleringer end bare sort 🙂 Har i øvrigt puttet nogen af mine NfuOh lakke på den anden hånd, hvor resultatet blev både røde og grønne farver, så det må jo siges at være et godt alternativ til f.eks China Glaze Crackle’s.

Min weekend står på et besøg hos min mor, der er på sygehuset lige nu desværre. Og så skal jeg ellers bare hygge mig og slappe af med kæresten. Håber jeg kan få klemt ind at få svaret på jeres kommentarer 😉 Og med det vil jeg ønske jer en god weekend 🙂

So this is my manicure at the moment 🙂 First up a layer of Depend no. 223, 1 layer of Barry M  Nail effects and then tried my 2 Inglots 017+019. I am quite pleased with the result its nice that I can make the effect another color than just black all the time 🙂 Have a great weekend 😀

17 comments

    1. Det er heller ik sidste gange jeg prøver med det her i hvert fald… Skal måske endda ha lidt flere af de her perlemors lakke tror jeg 😀

  1. Pingback: While we wait…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.