The leaning tower of Rittersport

Jeg er også en af de hersens Buzzador’s. Så jeg har fået tilsendt en stak Rittersport chokolader, fordi de har lavet en helt ny smag med Jordbær i 😀 I har måske læst om det før, men til dem der ikke kender konceptet kan jeg da lige kort fortælle om det. Det er en slags testpanel hvor man får forskellige tilbud om kampagner man kan deltage i og så får man så tilsendt nogen prøver af det produkt man nu skal teste.

Jeg har før deltaget i en kampagne som Buzzador, hvor jeg fik tilsendt små prøver af en ny Dove sæbe og så skulle jeg selvfølgelig teste dem, men gav også nogen til mine kollegaer og venner. Og herefter skal man udfylde en rapport om hvordan man synes produktet var og en hel masse andre spørgsmål. Hvis I har lyst til at prøve så noget her i fremtiden, så kan i trykke her “); // ]]> og melde jer til 🙂 Hvis det mod forventning ikke skulle virke kan jeg også sende jer en invitation til jeres email, så bare smid en kommentar 🙂

I am testing out some chocolates 😛 nomnom

28 comments

 1. Jeg smagte den med N. Vaffel i torsdag, og den er bare for lækker! Er “desværre” lige blevet medlem gennem en anden blogger for et par dage siden.

  1. Ja jeg elsker også den med vaffel, den er virkelig lækker 😀 Og det gør jo ik spor 😀 Så længe du er med så du ka være med næste gang 😛

 2. Mystisk – den med jordbær er da allerede på gaden?
  Jeg har hvert fald smagt den og jeg er solgt til stanglakrids! eller.. ja, det er jo så faktisk chokolade 😉 hæhæhæ.
  Rittersport med jordbær ryger hvert fald op på min top 5 af rittersport! Den er mega læks!

  //Michelle
  MichellesModeslam.blogspot.com

  1. Ja jeg mener også de har været på gaden et stykke tid, men tror at grunden til de får lavet den her slags rapporter er for at undersøge om den nye smag nu virkelig er et hit og at de derfor fortsætter med at producere den.. det er i hvert fald mit gæt 🙂 Dengang da jeg testede Dove sæber for dem, der var den sæbe nemlig også i butikkerne 🙂

 3. Halløjsa! Jeg har været så uartig at låne dit billede til min blog. Fik tilsendt den samme pakke og nåede selvfølgelig ikke at tage et billede før jeg gik igang med testsmagningen 😛 Håber det er i orden, ellers må du jo lige sende mig en mail. Har selvfølgelig linket til din blog i indlægget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.