Depend Spring Collection 2011

Jeg har besluttet mig for at samle alle sammen i et indlæg den her gang i stedet for ud på flere. Dels fordi det er nemmere at se alle på en gang, men også fordi jeg vil dele dem her med jer hurtigst muligt 😉 Husk at alle billeder kan ses større ved at klikke på billedet 🙂

Kollektionen består af 1 jelly lak, 3 metallics, 1 creme og 7 creme/shimmers, som faktisk kaldes for foil-finish. Og ikke at forvirre med dem som er blevet kendt via minx/folie negle herhjemme.

Nr. 135 – En flot rød jelly som dækker ved de 3-4 lag. Den er som det kan ses meget gennemsigtig ved 1 enkelt lag. Det er typisk for jelly lakke at de skal have et par lag, før de kommer til at se ud som flaskens farve og først der bliver rigtig flot. Men flot rød forårsfarve som jeg da ikke vil tøve med at bruge 😀

Nr. 218 – Den dækker okay ved 2 lag, men vil nu foretrække 3 lag. Den første af de 7 foil-lakke og den har en lækker lilla farve. Lidt lyserødt over den også, men måske det bare er mig der synes det 😛

Nr. 220 – Dækker godt ved 2 lag. Det er også en foil-lak og i kan nok gennemskue nu hvilke der er foil’sne 😛 Det er en virkelig flot lyserød lak og klart et godt valg, til forårs outfittet.

Nr. 221 – Dækker godt ved 2 lag. Den ser noget mere mat ud i flasken må jeg sige, men det er stadig en flot farve og er sgu efterhånden ved at være ret glad for de her blå farver 🙂

Nr. 222 – Dækker godt ved 2 lag. En fin sart delikat lilla pastel farve. Det beskriver den vist meget godt. Og det fine glimmer i den gør den ikke mindre smuk.

Nr. 223 – Dækker perfekt ved 1 lag, dog har jeg på de andre finger givet 2 lag for at se hvor mange streger der kommer i lakken. Og det er jo ikke særlig slemt 🙂 Og det var også den jeg brugte som basefarven i mit indlæg den anden dag. Alt i alt en flot sølv metallic farve som jeg helt sikkert får brugt 😀

Nr. 224 – Dækker perfekt ved 1 lag og har også her smidt et ekstra på for at se hvordan med stregerne. Men heller ikke her er det overdrevet slemt. Har bestemt set lakke der var værre end det her.

Nr. 225 – Dækker også perfekt ved 1 enkelt lag. Og jeg synes bare den er så flot. Tror bestemt jeg også skal have prøvet den af med en mat overlak, det tror jeg vil se rigtig flot ud 🙂 Skal selvfølgelig nok smide et billede op hvis jeg gør det 🙂

Nr. 227 – Dækker bedst ved 2 lag. Turkis/blå/grøn agtig farve som må være en af dem jeg har glædet mig til at få prøvet. Virkelig flot farve, den skuffede absolut ikke 🙂 Tror også jeg skal have prøvet den her med en mat overlak på, bare for at se hvordan det nu ser ud 😀

Nr. 228 – Dækker også bedst ved de 2 lag. Åh endnu en super lækker blå farve… Tror snart jeg er kommet over i at have en ny yndlingsfarve, men vil så nødig være utro mod min elskede lilla! 😛

Nr. 229 – Dækker bedst ved 3 lag, kan nok gøres med 2 dog. Er ikke lige min yndlings den her. Er ikke så meget for så nogen jordfarver.. Synes også den er meget forårsagtig hvis jeg tænker blade-på-træerne-farver. Så måske er det hvad jeg vil kalde en outsider i den her kollektion. Den passer bare ik rigtig ind…

Nr. 230 – Dækker bedst ved 2 lag, tror dog 1 enkelt tykt lag kan gøre det. Ja hvis den anden ikke passede ind, så passer den her slet ik ind 😛 Jeg tror det er et forsøg på at lave en Partiqulière. Den er dog lidt for mørk til at den rammer helt præcist. Men det kan jo også være noget af det der mode noget, som jeg ikke helt forstår, der gør den er med ;D Det skal jeg ikke gøre mig klog på 😛 Synes dog der mangler en gul, det ved jeg godt de havde i deres efterårskollektion.. but still hvis der er noget der summer af forår, så er det vel solens farve? 😀

Nå ved vejs ende eller indlæggets i hvert fald, hvad synes i så om dem?
Er der nogen af dem i er fristet til at få fat i? 🙂

Finally got around to swatch them all, so what do you think? Any lemmings in the bunch? 😀

Lakkene blev sendt til mig som gave / All products mentioned above was sent to me for review.

30 comments

 1. Skal helt sikker have fat i den grønne, og måske den guld og den turkis, men er ikke helt sikker, er i penge nød, og lige nu går alle penge til mit galla outfit. Men hvis jeg lige pludselig får 75 kr. jeg ikke ved hvad jeg skal bruge til, så skal jeg da have dem 😀

  1. Dejligt at vide du kan bruge det 🙂 Vil da mægtig gerne se dem du fik købt også? 😀 Er jo næsten sikker på du kan få et formidabelt billede af dem 😉

 2. Jeg sidder faktisk og er ved at lægge nr. 135.
  Jeg har haft neglelakpause siden december, så det skal gøre godt, at få lidt farve på neglene igen.

  1. Tak søde Anette 🙂 Jamen det er meget forskelligt, jeg prøver jo at planlægge lidt frem alt efter hvordan jeg har vagter med mit arbejde. Så har gerne en 10 drafts liggende med billeder af lak, som backup. Men må nok indrømme at mange indlæg er spontant fundet på 5 min. inden indlægget bliver udgivet. Så den ene dag kan det være 2 min. hvor jeg skriver noget til tekst til et billede og den anden dag et par timer hvor jeg sidder og prøver lakker, tager billeder af dem og så redigere billederne. Så det er meget op og ned 🙂 men bruger nok en +10 timer om ugen 🙂

   1. Niks. Jeg holder mig til at læse.
    Og med alle de blogs jeg læser, har jeg slet ikke tid til, selv at skrive. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.