NfuOh's

Her er så min lille, men ydmyge samling fra det her skønne mærke. Hvis man skal have nogen NfuOh lakke, så er det vist dem her 😀 Jeg har kun vist et par stykker af dem her på bloggen, de ka ses her 065, 50 og 51. Skal nok prøve og få flashet lidt flere af dem 🙂 Brugte dog alle 3 holo-lakke til at lave prikker i den her, som også kan ses i min header. Det er dog ik særlig nemt at skelne dem fra hinanden, når man kun kan se selve den holografiske effekt.

My small but humble collection of polishes from NfuOh. I have to say though, if there is any of the polishes from this brand that is must-haves, its these ones 😀

9 comments

  1. Pingback: NfuOh’s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.