H&M Spring Colors sneak peak *updated*

Dem af jer der følger mig på twitter, så måske jeg pludrede om at jeg havde købt H&M’s forårs farver forleden. Og kunne ikke lige vente til jeg fik tid til at prøve dem på normalt, så nu får i et lille sneak peak. Og jeg skal selvfølgelig nok lave et indlæg med billeder af dem på med forskellige lag som helt normalt. Er helt vild med den lyserøde 😀 Jeg har en stærk mistanke om at den lilla og den hvide er genbrug fra deres sommer kollektion sidste år.. Men det skal jeg nok lige undersøge lidt nærmere og vende stærkt tilbage med 🙂

A small glimpse of the “new” H&M Spring colors.. Reasons for “new” is that I suspect the purple and white one to be the same as in the summer collection from last year.

8 comments

    1. Ja den hed også neon lilac og når jeg lige kigger på det billede med den så er den også meget lysere http://rijah.dk/2010/06/hm-neon-lilac.html så de er nok ikke så ens igen. Men den hvide tror jeg altså er en genganger 😛 Men nu er det også bare min mobils kamera, så kan jeg være det ser anderledes ud med mit normale. Jeg skal i hvert fald nok få sammenlignet dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.