MAC's

Så der MAC’s i huset! Og de rigtige MAC’s ikke de der æble nogen 😉 Der er ikke så mange neglelakker igen, der siger mig noget fra MAC, da jeg ikke synes det er verdens bedste pensel de har. Dog er jeg ret vild med selve formen på flasken og deres limited editions som de har engang i mellem. Men det er vist også der min begejstring for MAC’s lakke ender. Desværre, da det er jo ellers et ret lækkert makeup mærke 🙂

My small MAC collection.. One of the best makeup brands, but in nail polish not so much. I like them mainly for their bottle shape and some of their limited edition polishes 🙂

5 comments

  1. Pingback: MAC’s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.